Vem är Liza?

Om man som jag har varit intresserad mat, konst och vin hela sitt liv, vad  blir det då av en som stor.  Vid sidan av mitt trygga lärarjobb i Stockholm blev jag först fil. kand. i konstvetenskap och sedan sommelier vid  Restaurangakademien.  Under ett kvarts sekel har jag haft vinprovningar med mat för olika grupper. Genom att undervisa lär man sig mest.  Och genom att skriva lär man sig allra mest. Sedan 2002 fortsätter jag min verksamhet i Helsingfors.

2 thoughts on “Vem är Liza?”

  1. Hej Lisa, det du skrev om Albert Bichot i Bourgogne var mycket intressant och tipsen säkert bra.
    Intressant var också det du skrev om D’Angelo i hjärtat av Basilicata.
    Det är ett nöje att få läsa dina eleganta beskrivningar och analyseringar på vinerna och dessutom få information om vinhuset och vingården med omgivning.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.